0
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

0
0

Over Ons


Fiets Spot

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf met jarenlang ervaring in de fietsenbranche. Bij Fiets Spot kunt u terecht voor tweedehands, nieuwe fietsen, reparatie en onderhoud ook kunt u bij ons uw fiets inruilen.
Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de wensen zijn van de consumenten en helpen wij uiteraard bij het kiezen van de juiste fiets. Dit mede door onze uitgebreide assortiment.

 

Waarom een fiets kopen bij Fiets Spot.

Vanwege onze jarenlange ervaring in de fietsenbranche weten wij als geen ander wat de wensen en behoeftes zijn van onze klanten. En omdat wij dit weten proberen wij optimaal mogelijk de wensen en behoeftes te vervullen van onze klanten. Dit is dan ook één van onze sterke punten.
.
Bij ons staat kwaliteit en uitstekende services hoog in het vaandel. Problemen en of klachten worden zeer serieus genomen, en wij zullen dan ook altijd zoeken naar een reëel mogelijke oplossing. Bij ons weet u zeker dat u niet uren aan de telefoon hoeft te wachten, totdat eindelijk een medewerker uw telefoon/vragen kan beantwoorden. Daarnaast zullen wij dan ook zeker de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en of uw klacht te verhelpen.
Door onze korte lijnen kunnen wij sneller efficiënter te werk gaan, wij  passeren daardoor meerdere schakels. Persoonlijke aandacht en direct contact met onze klanten is onze uitgangspunt. Niet alleen in de winkel, maar ook de medewerkers die via de website in contact staan met onze klanten staan voor iedereen klaar, en zullen zo goed mogelijk uw vraag of probleem oplossen
Naast het bieden van een topservices bieden wij scherpe prijzen. Bij ons hoeft u niet te veel te betalen bij ons is er sprake van een optimale prijs-kwaliteit verhouding.